Trind Nail Treatments

Nail Repair Anti-Bite

Lukt het maar niet om je nagels te laten groeien? Speciaal voor nagelbijters heeft Trind een nagelversterker met nare, bittere smaak. De werking van dit product berust op hetzelfde principe als van onze andere Nail Repair producten. De unieke formule van Trind zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen in de nagel stevig aan elkaar worden gekoppeld, waardoor een rigide netwerkstructuur wordt verkregen en de nagel sterker wordt. Belangrijk detail hierbij is dat het natuurlijke nagelvocht niet verloren gaat. De nagel blijft op die manier soepel en ziet er verzorgd uit. Hiermee kan ook jij dus mooie, sterke en verzorgde nagels krijgen. En laat je het wel uit je hoofd om nog op je nagels te bijten…!

Prijs – € 14,20

Nail Repair Color

Trind Nail Repair is ook verkrijgbaar in drie mooie kleuren. Wie graag een kleurtje op z’n nagels heeft, maar tegelijkertijd wil werken aan mooie en sterke nagels, kan kiezen voor Trind Nail Repair Colour. De Nail Repair Color is er in drie kleuren: Lilac (5), Beige (6) en Pink (7).

Prijs – € 14,20

Nail Repair Matt

Trind Nail Repair is ook verkrijgbaar in een matte versie, speciaal voor vrouwen die geen glanzende lak willen dragen of dit, bijvoorbeeld in verband met bepaalde werkzaamheden, niet kunnen dragen. Deze effectieve nagelversterker maakt je nagels soepel en sterk. De nagels drogen met dit product niet uit en verkleuren niet. De unieke formule van Trind zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen in de nagel stevig aan elkaar worden gekoppeld, waardoor een rigide netwerkstructuur wordt verkregen en de nagel sterker wordt. Belangrijk detail hierbij is dat het natuurlijke nagelvocht niet verloren gaat. De nagel blijft op die manier soepel en ziet er verzorgd uit.

Prijs – € 14,20

Nail Repair Pearl

Trind Nail Repair is ook verkrijgbaar in twee parelmoer tinten. Voor wie de voorkeur geeft aan een kleurtje op de nagels! De werking van dit product is hetzelfde als de kleurloze versie: binnen twee weken heb je mooie, sterke nagels. Er zijn twee parelmoerkleuren: Pure Pearl en Pink Pearl.

Prijs – € 14,20

Keratin Treatment

Trind Keratin Treatment bestaat uit de Trind Keratin Nail Restorer en de Trind Keratin Nail Protector.

Trind Keratin Nail Restorer is een balsem met een hoge Keratine-concentratie. Keratine herstelt en versterkt de structuur van de nagel. De vochtregulerende eigenschappen van de balsem brengen vocht in de nagel en herstellen de vochtbalans in de nagelbasis. Een geweldige balsem die u meerdere malen per dag kunt gebruiken.

Prijs – € 14,20

Trind Keratin Nail Protector is een transparante nagellak met beschermende en voedende eigenschappen. De keratine factoren ondersteunen het helende effect van de Trind Keratin Nail Restorer, terwijl het laagje ook de nagel beschermt voor een maximaal effect.

Prijs – € 14,20