Trind Nail Finishers

Met Trind Nail Finishers kan je je manicure eenvoudig afmaken. De producten in deze categorie zijn eenvoudige producten die bij elke manicure gebruikt kunnen worden door iedereen die om nagels geeft.


 

 

Base Coat

Perfecte basis voor perfecte nagellak. Voor het egaliseren van de nagels en het beschermen tegen kleurstoffen (voorkomt verkleuringen van de nagels).

Prijs – € 8,10

Top Coat

Met Trind 7 Days Top Coat geef je je nagels de “finishing touch”. Deze laag zorgt ervoor dat je nagellak langer mooi blijft en je handen er verzorgd uit blijven zien. Trind 7 Days Top Coat is snel en gemakkelijk in gebruik: breng één laagje aan over je Nail Repair, Nail Brightener, of je favoriete nagellak.

Prijs – € 8,10 

French Manicure Set

De Trind French Manicure Set geeft je de mogelijkheid zelf een perfecte “French look” te creëren. Deze set bestaat uit 3 flesjes: Base Coat, French White en Top Coat. Met deze set geef je jouw nagels een perfecte natuurlijke uitstraling.

Prijs – € 16,25

Nail Brightener

Trind Nail Brightener geeft je nagels een frisse, natuurlijke “French look” en camoufleert kleine imperfecties met maar één laagje! Breng het aan over de Nail Repair Natural of Matt voor een prachtige uitstraling én sterke nagels.

Prijs – € 14,20

Quick Dry

Speciaal voor het snel laten drogen van nagellak.

Prijs – € 8,10

Nailpolish Remover

Trind Nail Polish Remover is olie- en acetonvrij en maakt je nagels gegarandeerd perfect schoon. Gebruik de remover vóórdat je het volgende Trind product aanbrengt. Trind Nail Polish Remover is veilig en effectief, omdat wij gebruik maken van díe oplosmiddelen, die het minst agressief zijn voor de nagels en de huid eromheen.

Prijs – € 7,10 

Thinner

Nagellak droogt op door verdamping wanneer het flesje open of niet goed afgesloten is. Maar ook als u iets langer bezig bent met het lakken van uw nagels kan de nagellak te lang open staan, waardoor de lak uitdroogt en stroperig wordt. U kunt dan een paar druppels TRIND Thinner toevoegen aan de nagellak zodat het weer mooi vloeibaar wordt. Hierna goed schudden.

TRIND Thinner dient alleen gebruikt worden als het echt nodig is. Voeg de druppels Thinner tenminste 20 minuten vóór gebruik van de nagellak toe. Gebruik nooit Trind Nail Polish Remover om uw nagellak te verdunnen.

Wees voorzichtig als u TRIND Thinner gebruikt. Het product kan oppervlakken en kleding etc. beschadigen.

Prijs – € 8,40