Trind Manicure Tools

Trind heeft allerhande instrumenten zoals buffers, vijlen en manicure sticks voor zowel professioneel als consumentengebruik.


Flexi File

Vijlen is belangrijk voor je nagels. Door te vijlen – en niet te knippen! – zorg je ervoor dat de nagelplaatjes op elkaar blijven en je nagel niet zal splijten. De Trind Flexi File is een ideale vijl om je nagels op de gewenste lengte te krijgen. Met de fijne en grovere zijde vijl je je nagel ook gemakkelijk in de gewenste vorm.

Prijs – € 6,05

Manicure Sticks

Handig hulpje bij het verwijderen van overtollige en vergroeide nagelriemen. Gebruik voor een optimaal resultaat ook Trind Extra Mild Cuticle Remover. De houten Trind Manicure Sticks worden handmatig gevijld om splinters te voorkomen.

Prijs – € 6,05

Nail Stickers

Wanneer je French Manicure op de nagels aanbrengt en geen “vaste hand” hebt, komen Trind Nail Stickers ontzettend goed van pas!

Prijs – € 6,05

Nail White Pencil

Een supersnelle variant op Trind French White is het Trind Nail White Pencil. Met dit potlood creëer je mooie witte nagelranden in zeer korte tijd.

Prijs – € 6,05

Professional Glass File

De Trind Professional Glass File is gepatenteerd en gemaakt van duurzaam glas. Dat maakt deze vijl tot een professioneel instrument van hoge kwaliteit. Daardoor gaat de vijl een leven lang mee en is prettig in gebruik. De vijl is ook verkrijgbaar in de Trind Magic Case, een ‘magische’ opbergbox. Handig voor in je handtas!

Prijs – € 18,25