The Perfect System

De Perfect System Set van Trind bevat zes producten waarmee je in twee weken tijd perfecte nagels, nagelriemen en handen hebt. De set – het basisprogramma van het assortiment – bestaat uit een handig tasje met Extra Mild Cuticle Remover, Manicure Sticks, Cuticle Repair Balsam, Nail Magic Buffer, Moisturizing Nail Balsam, Nail Repair Natural, Hand Repair ACE en een handige brochure over het systeem. Deze producten zijn geschikt voor alle nagel- en huidtypes.

De complete Perfect System Set kost € 39,95.

Gebruiksaanwijzing

Stap 1: Met het kwastje Extra Mild Cuticle Remover op de nagelriemen aanbrengen. Enkele minuten laten intrekken en vervolgens de overtollige nagelriemen verwijderen met Trind Manicure Sticks.

Stap 2: Met het kwastje Cuticle Repair Balsam op de nagelriemen aanbrengen. Ongeveer 1 à 2 minuten laten intrekken en vervolgens het restant in de nagelriemen en nagels inmasseren totdat deze helemaal droog zijn.

Stap 3: Om nagels te egaliseren en gelijktijdig de aanmaak van natuurlijk nagelvocht te stimuleren, gebruik je eenmaal per 4 weken de Trind Nail Magic. Maak halfronde bewegingen (te beginnen bij de matrix –halve maantje- en vervolgens naar voren werken). Allereerst gebruik je de halve zwarte zijde. Hiermee verwijder je het absolute toplaagje van de nagel (wit stof). Daarna, met diezelfde halfronde bewegingen masseer je met de halve witte zijde de nagel. Tenslotte herhaal je deze bewegingen met de lange grijze zijde. Een schitterend geëgaliseerde en glanzende nagel is het onmiddellijke resultaat. Daarbij is het dé perfecte basis voor de verdere verzorging.

Stap 4: Met het kwastje Moisturizing Nail Balsam op de nagels aanbrengen. Ongeveer 1 à 2 minuten laten intrekken en vervolgens het restant in de nagels en nagelriemen inmasseren totdat deze helemaal droog zijn.

Stap 5: De eerste 2 weken dagelijks een laagje Nail Repair direct op de nagels aanbrengen (als nagellak). Steeds het vorige laagje verwijderen met Trind Acetone Free Nail Polish Remover. Na 2 weken zie je het resultaat en zal de nagel mooi en sterk uitgroeien op de door jou gewenste lengte. Om de nagels sterk te houden is het vervolgens voldoende om Nail Repair eens per week te gebruiken als glanslak of Base Coat.

Stap 6: Om de behandeling compleet te maken, gebruik je geen gewone handcrème, maar het unieke product Trind Hand Repair, gebaseerd op Duo-Liposomen en het vitamine A, C, E complex.

Cuticle Remover

Vergroeide nagelriemen belemmeren de groei van nagels. Trind Cuticle Remover maakt de nagelriemen zacht en maakt het mogelijk overtollige nagelriemen eenvoudig te verwijderen met de Trind (splintervrijde) Manicure Sticks in deze verpakking. Je nagels zullen hierdoor zichtbaar beter groeien.

Prijs – € 10,15

Cuticle Balsam

Trind Cuticle Balsam is de perfecte verzorging voor droge nagelriemen. Trind Cuticle Repair Balsam bevat ingrediënten die de groei van sterke nagels bevorderen en bevat tevens belangrijke vochtinbrengers die het natuurlijke vocht langer vasthouden, ook als je handen worden blootgesteld aan bijvoorbeeld zon en water etc. Trind Cuticle Balsam is vetvrij.

Prijs – € 14,20

Nail Magic Buffer

Natuurlijk nagelvocht is essentieel voor gezond groeiende nagels. De Trind Nail Magic Buffer is het perfecte hulpmiddel om de aanmaak van natuurlijk nagelvocht te stimuleren. Je behandelt je nagel in drie stappen, te beginnen met de halve zwarte zijde. Daarmee verwijder je het toplaagje van de nagel. Vervolgens wordt de aanmaak van natuurlijk nagelvocht gestimuleerd door de halve witte zijde. Als laatste stap wordt het nagelvocht gelijkmatig over de nagel verdeeld met behulp van de lange grijze zijde. De Trind Nail Magic Buffer verwijdert fijne ribbels en imperfecties uit je nagel en maakt ze egaal en glanzend!

Prijs – € 6,05

Nail Balsam

Heb je last van nagels die slecht groeien of heb je broze en droge nagels? Trind Moisturizing Nail Balsam is de perfecte vochtinbrenger wanneer je nagels bijvoorbeeld splijten en scheuren. Trind Moisturizing Nail Balsam bevat natuurlijke vochtinbrengers en is vetvrij. Als je nagels zowel zacht als broos zijn, zal de combinatie van Trind Moisturizing Nail Balsam en Trind Nail Repair wonderen verrichten.

Prijs – € 14,20

Nail Repair Natural

Trind Nail Repair is een effectieve nagelversterker die je nagels sterk maakt en soepel houdt. De nagels drogen met dit product niet uit en verkleuren niet. De unieke formule van Trind zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen in de nagel stevig aan elkaar worden gekoppeld, waardoor een rigide netwerkstructuur wordt verkregen en de nagel sterker wordt. Belangrijk detail hierbij is dat het natuurlijke nagelvocht niet verloren gaat. De nagel blijft op die manier soepel en ziet er verzorgd uit.

Prijs – € 13,20

Hand Repair

Trind Hand Repair ACE biedt je handen de verzorging die ze vaak zo hard nodig hebben. De crème bevat stoffen die de natuurlijke aanmaak van vitamine F bevorderen. Vitamine F is een bouwsteen voor nieuwe huidcellen. Het vitamine A, C en E complex beschermt deze nieuwe huidcellen tegen invloeden van buitenaf. Je handen zien er jonger uit en voelen beter aan. Trind Hand Repair heeft ook een vochtinbrengende werking en zorgt ervoor dat het vocht veel langer in de huid wordt vastgehouden. Trind Hand Repair ACE trekt snel in de huid en laat geen spoortje vet achter. En je hebt maar een heel klein beetje nodig voor de perfecte verzorging.

Prijs – € 13,20