Pedicure by O.P.I

Pedicure by OPI…  voor mooie verzorgde voeten.

Soak

Zuiverende antiseptische zeep voor in het voetenbad. Reinigt en verzacht de voeten met Tea Tree olie, grapefruit extract en vochtinbrengend avocado extract. Toevoegen aan het voetenbad en minimaal 5 minuten laten inwerken.

Prijs: € 13,95  (125 ml)

Soften

Eeltverzachter op basis van fruitzuren en groene thee extract. Aanbrengen op eeltplekken en minimaal 5 minuten laten intrekken, eventueel de voeten in een warme handdoek wikkelen. Hierna het eelt met de O.P.I footfile verwijderen. De voeten kunnen nu gescrubd worden.

Prijs: € 23,95  (125 ml)

Scrub

Verwijdert dode huidcellen en verzacht hierdoor huid met harde eeltplekken. Bevat natuurlijke suikerkristallen die oplossen in water, vitamines E en A, groene thee extract en vochtinbrengend avocado extract. Aanbrengen op de droge voet, minimaal 1 minuut per voet goed scrubben en vervolgens afspoelen.

Prijs: € 23,95  (125 ml)

Mask

Kleimasker met verkoelende menthol. Zorgt voor optimale hydratatie met o.a. avocado extract, komkommer en groene thee extract. Verdelen over de voeten, met uitzondering van de tenen. De voeten vervolgens in een handdoek wikkelen en 5 minuten laten intrekken. Daarna afspoelen.

Prijs: € 23,95  (125 ml)

Massage

Vochtinbrengende massagelotion met verzachtende botanische extracten, vitamine E en A en avocado extract. Eventueel ook te gebruiken voor de benen.

Prijs: € 19,95  (125 ml)

Smooth

Huidverzachter voor dagelijks gebruik op basis van fruitzuren en avocado. Dringt diep door in de huid en maakt deze weer soepel, voorkomt eeltvorming en beschermt de huid.

Prijs: 19,95  (125 ml)

FootFile

Verwijdert zelfs de hardste eeltplekken in een handomdraai! Heeft een groot werkoppervlak met grove zijde om dik eelt snel te verwijderen en middelgrove zijde om de huid aangenaam zacht te maken. De handgreep kan aan beide zijden van het vijlgedeelte bevestigd worden, zodat het hele werkoppervlak optimaal benut wordt

Prijs: 39,95

Callus File

Voetvijl om je voeten snel te verzachten. Met de blauwe middelgrove zijde verminder je eelt in een handomdraai; voor een zijdezachte huid werk je de voet met de fijne grijze zijde af. Met handig, ergonomisch, easy-grip handstuk.

Prijs: € 24,95