Nagelverharders

Nail Envy Nagelverstevigers bieden voor elk type probleemnagel een oplossing. Vergelen absoluut niet en geven géén brandend gevoel op dunne, gevoelige nagels. In kuurvorm gebruiken: bij aanvang 2 laagjes aanbrengen. Daarna om de andere dag een laagje er overheen. Na 1 week alles verwijderen met O.P.I remover en de hele handeling minimaal 3 aaneengesloten weken herhalen. Na de kuur als verzorgende Base Coat te gebruiken.

Nail Envy Original

Superverharder voor nagels, die in zeer slechte conditie zijn (na verwijderen van kunstnagels, nagelbijter). Rijk aan tarweproteïne en calcium; versterkt, herstelt en beschermt nagels tegen uitwendige invloeden.

Prijs: € 19,95

Nail Envy Matte

Nail Envy Original in een “Matte” uitvoering, speciaal voor mannen of voor personen die vanwege hun beroep geen glanzende nagels mogen hebben.

Prijs: € 19,95

Nail Envy Dry & Brittle

Maakt harde en brokkelige nagels flexibeler, waardoor ze minder snel breken. Op basis van vochtinbrengende tarweproteïne en vitamines C en E. Kan na de kuur worden gebruikt als Base Coat én als Top Coat.

Prijs: € 19,95

Nail Envy Soft & Thin

Maakt zachte, buigzame nagels harder, langer en sterker. Op basis van vochtinbrengende tarweproteïne, met extra calcium en zeemineralen. Kan na de kuur worden gebruikt als Base Coat én als Top Coat.

Prijs: € 19,95

Nail Envy Sensitive & Peeling

Maakt gevoelige, dunne of splijtnagels steviger. Formaldehyde-vrij met vochtinbrengende tarweproteïne, vitamine E, verzachtende Kukui notenolie én Aloë Vera. Kan na de kuur worden gebruikt als Base Coat én als Top Coat.

Prijs: € 19,95

Nail Envy Maintenance

Deze Nail Envy op basis van vochtinbrengende tarwe proteïnen en calcium, is bedoeld om het resultaat dat je met een kuur van een andere variant hebt bereikt, te behouden. Ben je nog niet helemaal tevreden over je nagels, gebruik deze variant dan in kuurvorm. Je kunt deze Nail Envy vervolgens ook perfect gebruiken als verzorgende Base Coat.

Prijs: € 19,95

Start to Finish

Formaldehyde-vrije nagelverharder voor nagels die een opkikker kunnen gebruiken. Dit is een drie-in-één product, nl. nagelverharder, base coat én top coat. Kan ook als kuur gebruikt worden, op dezelfde manier als Nail Envy.

Prijs: € 17,95

Natural Nail Strengthener

Dit is een verzorgende base coat voor nagels die in redelijke tot goede conditie zijn; legt een beschermlaagje over de nagels.

Prijs: € 14,95