Manicure by O.P.I

Manicure by OPI…   recept voor prachtige, jonger uitziende handen

Skin Renewal Scrub

Natuurlijke ultrafijne suikerkristallen, die oplossen in water, verwijderen dode huidcellen en maken de handen zijdezacht, met een gezonde glans. De olijfolie extracten dringen diep in de huid door en versnellen de aanmaak van nieuwe cellen. Bevat o.a. aromatische oliën van citroen, limoen, sinaasappel, geranium en perzikbloesem. Op de rug van de droge hand aanbrengen, vervolgens minimaal 1 minuut goed scrubben en dan afspoelen of onderdompelen in een badje met Effervescent Soak.

Prijs: € 12,50  (84 gr)

Effervescent Soak

Een bruisende Soak, die nagels mooier wit maakt en handen revitaliseert! De voedingsrijke toegevoegde mineralen helpen de balans te herstellen en zuiveren de huid, waardoor de handen verfrist aanvoelen. Bevat o.a. magnesium, aromatische oliën van mandarijn, limoen en basilicum. Een schepje Soak oplossen in een kom met warm water; de handen minimaal 5 minuten onderdompelen, zodat het zijn werking kan doen en vervolgens afspoelen.

Prijs: € 12,50  (60 gr)

Rejuvenating Serum

Dit klinisch bewezen, krachtige serum bevat natuurlijke oplichtende ingrediënten, inclusief zoethoutextract, die ouderdomsvlekken sterk verminderen. De olijfolie extracten dringen diep in de huid door en versnellen de aanmaak van nieuwe cellen. Voedt de huid met vitamines A, C en E en druivenpitolie. Bevat o.a. aromatische oliën van lavendel, eucalyptus en kamfer. 2x daags gelijkmatig verdelen op de rug van hand in kuurvorm van 6 weken.

Prijs: € 29,95  (29 ml)

Finishing Butter

Een luxe massagelotion voor het hele lichaam! Legt een beschermend, fluweelzacht laagje over de huid om uitdroging te voorkomen. Met beschermingsfactor 15 om de huid tegen schadelijke effecten van de zon te beschermen. Voorkomt het terugkomen van ouderdomsvlekken voor een jonger uitziende huid. Bevat o.a. aromatische oliën van lavendel, eucalyptus en kamfer.

Prijs: € 26,95  (129 ml)
Prijs: € 43,95  (259 ml)