Manicure benodigdheden

DripDry

Sneldroogmiddel voor nagellak met handige pipet; bevat Jojoba olie en vitamine E voor verzorging van de nagelriemen. Wacht 60 seconden na aanbrengen van nagellak en top coat en breng dan 1 à 2 druppels aan op de nagels. De nagellak voelt droog aan na 60 seconden en is volledig uitgehard binnen 5-10 minuten!

Prijs: € 17,95

OPI Crystal File

Heeft een ultrafijn oppervlak voor veilig vijlen van natuurlijke nagels zonder deze te beschadigen en om haakjes te voorkomen. Ook voor brokkelige of splijtnagels is deze Crystal File een uitkomst, omdat bij herhaaldelijk gebruik de conditie van de nagels zichtbaar verbetert!

Prijs: € 16,95

OPI Brilliance vijl

Geeft nagels een superhoogglans! Begin met de groene zijde en werk nagels af met de witte zijde voor een prachtig glanzend resultaat, wat zo’n 2 weken zichtbaar blijft. Kan door het zeer fijne oppervlak elke 2 weken gebruikt worden zonder dat de nagel daar dunner van wordt. LET OP; mag nooit in contact komen met olie of crème! Gebeurt dit toch dan is de werking meteen weg.

Prijs: € 9,95

OPI vijl 240 grit

Een goede vijl voor de natuurlijke nagel. Niet geschikt voor kunstnagels.

Prijs: € 3,50

ExpertTouch Nagellakremover

Zacht verzorgende nagellakremover met frisse citrusgeur. Ultrasnelle werking; speciaal ontwikkeld om donkere kleuren nagellak en glitterlakken te verwijderen. Geschikt voor natuurlijke nagels en kunstnagels.

Prijs: € 3,95  (30 ml)
Prijs: € 8,50  (120 ml)

Nagellakremover

Acetonarme nagellakremover met aloë vera en een aangename geur. Zeer snelle werking. Geschikt voor natuurlijke nagels en kunstnagels.

Prijs: € 3,95  (30 ml)
Prijs: € 7,95  (120 ml)

Non-acetone nagellakremover

Nagellakremover zonder aceton. Geschikt voor natuurlijke nagels en kunstnagels.

Prijs: € 4,50  (30 ml)
Prijs: € 7,95  (120 ml)

Nagellak Correctorpen

Correctorpen met extra stiftje. Deze pen is navulbaar met O.P.I nagellakremover. Voor het corrigeren van nagellakfoutjes.

TIP: Maak bij het verwijderen van nagellak een draaiende beweging naar de witte rand van de nagel en NIET naar de nagelriem toe, anders komt er nagellak in de nagelriem.

Prijs: € 9,95

Nagellakverdunner

Uniek OPI product voor het verdunnen van nagellak die dik is geworden, zonder verlies van kwaliteit en glans. Ongeveer 6 druppels nagellakverdunner toevoegen, goed schudden en de nagellak is weer als nieuw.

TIP: Gebruik hiervoor nooit remover of aceton; hierdoor gaat nagellak strepen, het droogt veel minder snel en verliest glans.

Prijs: € 13,95

Nail Wipes

Dunne, absoluut pluisvrije doekjes voor het verwijderen van nagellak. Door de unieke samenstelling is een minimale hoeveelheid nagellakremover nodig, dus erg zuinig in gebruik.

TIP: Ook perfect te gebruiken voor het zacht verwijderen van oogmake-up!

Prijs: € 7,95