Behandelingen & Producten

Nagellak

Voor het lakken van de nagels wordt uitsluitend de nagellak van O.P.I gebruikt. O.P.I is in Amerika een toonaangevend merk nagellak dat door tal van sterren op handen wordt gedragen. Het is vooral de uitgebreide kleurencollectie waarmee het merk zich onderscheidt. O.P.I heeft voor iedere smaak en stijl wel een kleur die hierbij past. Ook in kwaliteit voldoet het merk aan alle hoge eisen: de lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is “shockproof”. Niet voor niets heeft O.P.I in Amerika al diverse Awards gewonnen en is door lezers van magazines uitgeroepen tot beste product. O.P.I komt standaard ieder voor- en najaar met 12 nieuwe kleuren, gebaseerd op de nieuwste trends in de mode.

Manicure

Een manicure is een behandeling van de handen, maar vooral de nagels.

Om de huid jong, vitaal en elastisch te houden, is het van groot belang om de huid regelmatig te behandelen met een zachte scrub. Door te scrubben verwijder je dode huidcellen, waardoor andere producten makkelijker en sneller door de huid worden opgenomen. Alle OPI scrubs zijn op basis van natuurlijke suikerkristallen. Door lichaamswarmte en warm water lossen suikerkristallen eenvoudig op. Dit mag je 2-3 keer per week toepassen. Door de fijne structuur van de suikerkristallen geeft de OPI scrub geen belasting voor de huid.

Door dagelijks de handen in te masseren met een crème, houdt je de huid zacht en soepel. Het is dan wel aan te raden om een speciale handcrème te gebruiken, die afgestemd is op je huid. Bij zeer droge en schrale handen is alleen handcrème niet voldoende. Het advies is dan: 2-3 keer per week scrubben zodat de crème intensiever kan worden opgenomen door de huid.

Bij de manicure worden de nagels in een mooie vorm gevijld, de nagelriem wordt teruggeduwd en overtollige velletjes worden verwijderd met een vellentangetje. Hierna kunnen de handen als extra service worden verzorgd met een scrub, serum, handmasker en handcrème. Eventueel kan er een paraffinepakking worden gegeven, waarbij de huid goed wordt doorbloed en de crème extra goed wordt opgenomen. Na de behandeling kan er gekozen worden voor het lakken van de nagels met nagellak of de GelColor.

Bij de Manicure by OPI worden producten gebruikt speciaal voor de drogere huid.


GelCcolor

Gelcolor by O.P.I draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! De GelColor wordt aangebracht als nagellak en droogt per laagje 30 seconden onder de ledlamp. Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by O.P.I. Ook ideaal voor bruidjes.

Je favoriete O.P.I kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf thuis te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt.


Axxium Soak-off Gel Lacquer Systeem

De Axxium Soak-off Gel Lacquer wordt aangebracht met een penseeltje en droogt per laagje 2 minuten onder de UV-lamp. De kleuren bestaan uit de meest populaire nagellakkleuren. Deze gel is eenvoudig en snel aan te brengen voor een glad, glanzend en streeploos eindresultaat en ze zijn perfect voor de drukke werkende vrouw, voor speciale gelegenheden en vakanties – elke gelegenheid die een lang houdende kleur vereist.

Uniek aan dit systeem is dat het zeer eenvoudig van de natuurlijke nagel te verwijderen is, zonder dat de conditie ervan achteruit gaat.

Kunstnagels

Er zijn twee verschillende kunstnagelsystemen; een gelsysteem en een acrylsysteem. Beide systemen bestaan uit acrylaten. Het ligt helemaal aan uw eigen voorkeur en nagels welk systeem voor u het beste is.

Voor de gelnagels gebruik ik de OPI Axxium gel. Deze gel wordt uitgehard onder een UV-lamp en is vrijwel geurloos. Voor de acrylnagels gebruik ik de OPI Absolute Acryl. De acryl hardt uit zodra het poeder met de vloeistof wordt gemengd en is niet helemaal geurloos.

De gel en acryl kunnen ook worden aangebracht op de nagels voor versteviging i.p.v. verlenging.