Base en Top Coats

 

ChipSkip

Een gepatenteerd OPI product ter voorkoming van afbladderen van nagellak op natuurlijke nagels. Zorgt ervoor dat nagellak beter hecht, waardoor deze langer en mooier blijft zitten. Maximaal 1x per week aanbrengen vóór de gekozen base coat.

Prijs: € 13,95

Natural Nail Base Coat

Transparantroze coat; altijd aanbrengen voor het lakken. Verbetert de hechting en voorkomt dat kleurstoffen in de nagel dringen. Uitsluitend aanbrengen op de natuurlijke nagel. Door de transparantroze kleur wordt, indien de nagel niet verder wordt gelakt, het roze van de natuurlijke nagel geaccentueerd.

Prijs: € 13,95

Ridgefiller

Base coat die oneffenheden op de nagel egaliseert. Ook geschikt voor kunstnagels. Beschermt tegen indringen van kleurstoffen en droogt mat op, waardoor egaal aanbrengen van een gekleurde lak makkelijker gaat.

Prijs: € 13,95

Top Coat

Wordt over nagellak aangebracht voor een mooie, hoogglanzende beschermlaag. De lak wordt hierdoor nog dieper en voller van kleur en beschadigt minder snel.

Prijs: € 13,95

Rapidry Top Coat

Sneldrogende top coat met een nog mooiere hoogglans en hardere beschermlaag. Wordt op dezelfde manier aangebracht als normale top coat. Na gebruik goed sluiten en nooit in het felle daglicht zetten. Hierdoor wordt de houdbaarheid aanzienlijk verlengd.

Prijs: € 17,95

Nagelverharders

Nail Envy Nagelverstevigers bieden voor elk type probleemnagel een oplossing. Vergelen absoluut niet en geven géén brandend gevoel op dunne, gevoelige nagels. In kuurvorm gebruiken: bij aanvang 2 laagjes aanbrengen. Daarna om de andere dag een laagje er overheen. Na 1 week alles verwijderen met O.P.I remover en de hele handeling minimaal 3 aaneengesloten weken herhalen. Na de kuur als verzorgende Base Coat te gebruiken.

Prijs: € 19,95

Start to Finish

Formaldehyde-vrije nagelverharder voor nagels die een opkikker kunnen gebruiken. Dit is een drie-in-één product, nl. nagelverharder, base coat én top coat. Kan ook als kuur gebruikt worden, op dezelfde manier als Nail Envy.

Prijs: € 17,95

Natural Nail Strengthener

Dit is een verzorgende base coat voor nagels die in redelijke tot goede conditie zijn; legt een beschermlaagje over de nagels.

Prijs: € 13,95