Avoplex

Avoplex producten bevatten geen minerale oliën, lanoline of ingrediënten op basis van petroleum, die lifting van kunstnagels kunnen veroorzaken.


Avoplex Replenishing Oil

Nagelriemolie; verzorgt nagels en nagelriemen met anti-oxidanten, vitamine E, avocado extracten en zonnebloem-, sesam- en kukui notenolie. Voor het slapen gaan op elke nagelriem aanbrengen (kan ook op teennagels) en inmasseren, zodat het optimaal door de huid kan worden opgenomen. Ook ideaal om ruwe huid op ellebogen en hielen te verzachten.

Prijs: € 14,95  (7,5 ml)
Prijs: € 22,50  (15 ml)

Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment

Nagelriemcrème; de geconcentreerde fruitzuren verwijderen droge, ruwe nagelriemen en herstellen tegelijkertijd de vocht/vetbalans. Door de intensieve werking ook bijzonder geschikt voor beschadigde en pijnlijke nagelriemen van nagelbijters. In kuurvorm gebruiken: 3x per week inmasseren op de nagelriemen en circa 3 minuten laten intrekken. Vervolgens verwijderen met een Nail Wipe en daarna nagelriemen inmasseren met Avoplex Replenishing Oil.

Prijs: € 18,95  (30 ml)

Avoplex Cuticle Oil to Go

Verzorgende gel met o.a. vitamine E, avocado olie en druivenpitolie voor soepele, gezonde nagelriemen in handige tube met penseeltje om snel en zonder knoeien aan te brengen. Ideaal voor in de handtas, broekzak of binnenzak!

Prijs: € 14,50  (7,5 ml)

Avoplex Hi-Intensity Hand & Nail Cream

Intensief voedende crème in handige tube voor optimale verzorging van zwaar overwerkte handen. Voedt handen en nagels en herstelt de elasticiteit. TIP: Bij herhaaldelijk gebruik krijg je een soepelere huid, zachtere en jongere handen én flexibelere nagels. Dus ook ideaal in combinatie met bijvoorbeeld Nail Envy Dry & Brittle!

Prijs: € 14,95  (50 ml)
Prijs: € 27,50  (120 ml)

Avoplex Moisture Replenishing Lotion

Handlotion; revitaliseert, verzacht en verzorgt de droge huid met een frisse geur. Wordt perfect door de huid opgenomen, zonder een vetlaagje achter te laten. Voor een nóg beter resultaat, eerst scrubben met JojobaGLO, of de Avoplex Enzyme Skin Therapy Cleanser gebruiken.

Prijs: € 4,95  (30 ml)
Prijs: € 11,95  (120 ml)
Prijs: € 19,95  (240 ml)


Avoplex Liquid Soap

De eerste stap voor mooi verzorgde handen en nagels is het reinigen van je handen. OPI Liquid Soap zorgt voor een diepgaande reiniging en verzacht de handen. De zeep bevat OPI’s Advanced Avocado Lipid Complex, vitamine E en aloë vera, waardoor de huid gevoed en gehydrateerd wordt. De zeep mag meerdere malen per dag gebruikt worden om de handen mee te wassen.

Prijs: € 12,25  (240 ml)

Avoplex Revitalizing Hand & Body Scrub

De scrub verwijdert dode huidcellen met fijne natuurlijke suikerkristallen en zorgt voor een diepgaande voeding van de huid door toevoeging van avocado-olie en botanische extracten. Daarnaast bevat deze scrub een krachtige mix van OPI’s Advanced Avocado Lipid Complex, voedende jojoba en druivenpitolie, dit verbetert de elasticiteit van de huid met als resultaat een zijdezachte, jonger uitziende huid. Ook is deze scrub te gebruiken voor het lichaam!

Prijs: € 15,25  (120 ml)
Prijs: € 25,50  (250 ml)